Temat: Problem z zainstalowaniem THE SIMS 2
mam wielki problem z zainstalowaniem na moim iBOOKu gry the sims 2....nawet nie wiem jak sie zabrac za instalacje tej gry....:(....jesli ktos wie jak zainstalowac ta gre na iBOOka to prosze o pomoc....:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
mam wielki problem z zainstalowaniem na moim iBOOKu gry the sims 2....nawet nie wiem jak sie zabrac za instalacje tej gry....:(....jesli ktos wie jak zainstalowac ta gre na iBOOka to prosze o pomoc....:)
A w czym jest problem?Napisz trochę więcej..
Zapomniałem
Witam wszystkich
Ostatnio edytowany przez mauma (2008-07-15 21:20:08)
Prawdopodobnie, a nawet na pewno masz za słaby komputer na tą grę. Wymaga ona mocnej karty graficznej, a iBooki takiej nie mają. Takie znalazłem wymagania sprzętowe:
System operacyjny: Mac OS X 10.3.8 lub nowszy, Procesor: PowerPC G4/G5 lub Intel (po zainstalowaniu patcha ze strony producenta), Prędkość procesora: 1.2GHz lub szybszy, Pamięć: 256 MB lub więcej, Ilość wolnego miejsca na dysku: 3GB, Karta graficzna (ATI): Radeon 9000 lub lepsza, Karta graficzna (NVidia): GeForce FX5200 lub nowsza, Pamięć na karcie graficznej (VRam): 32 MB lub więcej, Napęd DVD
Zapomniałem
Witam wszystkich
Cześć, miło że jesteś.
Pank -> nie wiem, jaka jest karta w iBooku, ale wiem, że mnie na MacBooku chodziły gry, które teoretycznie nie powinny, bo nie wspierają zintegrowanych kart graficznych. Można zatem spróbować mimo wszystko.
Jednakże brunettka992 ma problem już z instalacją, a ta chyba nie jest aż tak zależna od karty graficznej, no nie?
brunettka992 -> to po kolei. Wkładasz płytę z grą do napędu, ona montuje się na biurku, klikasz na nią, otwiera się okno...? Nie ma tam jakiegoś 'setup', 'install The Sims 2' czy coś?
W Sims2 po prostu przeciągasz katalog z grą do teczki Aplikacje i już. Później uruchamiamy aplikacje Sims 2. Ja grałem na PowerBooku G4 12" 1.5GHz, ale wcześniej też na iBooku G4 12" 1,33GHz
A może ona ma Simsy w wersji na Windowsa? ![]()
Nieeee przecież jest brunetką..
ale do rzeczy czekamy na opis problemu
Ostatnio edytowany przez mauma (2008-07-16 20:06:07)
Kiedyś dziewczyna męczyła mnie o Simsy2, niestety pod Leopardem na moim PB G4 strasznie kiepsko chodziły... Problem ten nie istniał pod Tygryskiem.
This is the great tehnology brands in the world.Sorry for english.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o: PunBB